Tips

  • Ratatouille the Ride: klein Parijs in de Walt Disney Studios®
  • Ontdek Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean
  • Lichtprojecties en speciale effecten: Disney Illuminations
  • Shoppen, eten en stappen in Disney Village®
  • Dagtocht naar Parijs

Al 25 jaar een sprookje

Twee attractieparken, zeven themahotels en een groot uitgaansgebied. De bestbezochte toeristische attractie van Europa is een ideale bestemming voor uw groepsreis of bedrijfsfeest.

Op 12 april 2017 was het precies 25 jaar geleden dat Mickey Mouse neerstreek in het voorheen slaperige boerendorpje Marne-la-Vallée, ten oosten van Parijs. Die mijlpaal wordt ook dit jaar nog volop gevierd.

Op het feestprogramma staan onder andere een spectaculaire avondshow, attracties geïnspireerd op de populaire Star Wars filmreeks en een gloednieuwe parade. Ook is de afgelopen jaren hard gewerkt aan het opknappen van klassiekers als mijntreinachtbaan Big Thunder Mountain en bootavontuur Pirates of the Caribbean.

Disneyland® Paris is de perfecte bestemming voor een groepsreis of incentive, ideaal te combineren met een bezoek aan de prachtige lichtstad Parijs. ADW verzorgt uw vervoer, toegangstickets en overnachtingen. En wist u dat het mogelijk is om grote zalen in de Disney themahotels te huren voor uw exclusieve bedrijfsfeest? Diner en entertainment; alles kan. Wij regelen het graag voor u.

© ADW Reizen, Tiel - 2018

Delen