Tips

  • Lichttour: omdat Parijs in het donker pas echt straalt
  • Bezoek aan Versailles
  • Knus wijndorp midden in de grote stad: Bercy Village
  • Boottocht over de Seine
  • Dagje wedromen in Disneyland® Parijs

La plus belle ville du monde

Misschien wel de mooiste stad van de wereld. Een eretitel, die Parijs al vaak heeft ontvangen. Niet voor niets, want deze prachtige stad met al haar monumenten, paleizen, parken en musea moet u beslist een keer bezocht hebben. De Franse hoofdstad is dan ook al sinds onze oprichting een vaste waarde in het reisaanbod van ADW.

De Eiffeltoren, Arc de Triomphe, het Louvre en de Champs-Élysées: iconen die we allemaal kennen. Maar er is zoveel meer te ontdekken in de lichtstad. Neem eens een kijkje bij het Forum des Halles, waar het oude winkelcentrum in 2016 is vervangen door een hypermodern gebouw. Parijzenaren noemen het ook wel gekscherend de ufo; oordeel zelf of u het ontwerp ook buitenaards vindt. En nu la capitale de Olympische Spelen van 2024 heeft binnengehaald, kunnen we de komende jaren vast nog veel meer ambitieuze bouwprojecten verwachten.

Het team van ADW voelt zich thuis in Parijs. Wij bieden hier talloze mogelijkheden, van een dagtocht tot aan een meerdaagse themareis. Neem gerust contact op met uw wensen, wij gaan er graag mee aan de slag.

© ADW Reizen, Tiel - 2018

Delen