Tips

  • Regio Arnhem-Nijmegen: kilometers maken in het gebied waar één brug in 1944 helaas nét iets te ver weg lag
  • Fietstocht door Leeuwarden, trotse culturele hoofdstad van Europa in 2018
  • Blijf eens overnachten in het centrum van Amsterdam. En zet op tijd de wekker voor een vroege stadswandeling

Alle tijd in eigen land

Maastricht, Middelburg, Den Helder, Enschede. Nederland is zo compact dat zelfs onze 'uithoeken' prima te bezoeken zijn tijdens een dagtocht, waar je vertrekpunt ook ligt. Maar als je extra tijd tot je beschikking hebt, overweeg dan ook eens een meerdaagse reis in eigen land.

Onze twaalf provincies hebben ieder een eigen identiteit. De drukte in Noord- en Zuid-Holland, met wereldsteden Amsterdam en Rotterdam. Of juist rust, ruimte, wind en water in Groningen en Friesland. En wat dacht u van de bourgondische gezelligheid in Limburg en Brabant, waar volgens Guus Meeuwis het licht altijd blijft branden.

En ook al zijn we klein, ook in Nederland is er prachtige natuur te vinden. Vaar met ons door de delta van de Biesbosch en ga mee naar de Waddeneilanden, in 2009 uitgeroepen tot Werelderfgoed en daarmee in hetzelfde rijtje als bijvoorbeeld Australië's Great Barrier Reef.
Een meerdaagse reis in ons eigen land betekent een oneindige mogelijkheid tot het combineren van natuur, steden, musea en attracties. Vertel ons uw wensen en het team van ADW gaat er graag mee aan de slag.

© ADW Reizen, Tiel - 2021

Delen