Tips

  • Kroegentocht met een gids in Temple Bar District
  • Het Oxford van Ierland: rondleiding op Trinity College
  • Stadstour en/of fietstocht
  • Bier proeven bij Guinness
  • Ervaar de ruige Ierse natuur in de Wicklow Mountains

Gastvrij tot in de late uurtjes

Zoekt u voor uw groepsreis een bestemming waar het vooral heel gezellig is? Ga dan eens met ADW naar Dublin. In de Ierse hoofdstad is uitgaan een way of life.

Temple Bar District is het kloppend hart van de stad. Hier vindt u een aaneenschakeling van smalle, charmante straatjes met overal cafés. Proost samen met de gastvrije Ieren op het leven en proef de vele soorten bier, zoals natuurlijk Guinness. En heeft u al eens Ierse whiskey geprobeerd?

De stad die in de tiende eeuw werd gesticht door Vikingen, is nu het domein van maar liefst 50.000 studenten. De universiteit van Dublin, Trinity College, werd gesticht in 1592 en is een bezoek waard. Tijdens een rondleiding over de campus (dertig hectare groot!) bezoeken we onder andere de Long Room, de indrukwekkende leeszaal van de oude bibliotheek.

Een reis naar Ierland is niet compleet zonder ook het spectaculaire landschap te bewonderen. ADW verzorgt uw excursies naar de prachtige Ierse natuur. Of u nu de Cliffs of Moher wilt zien, de Ring of Kerry, of de dichter bij Dublin gelegen Wicklow Mountains; alles is mogelijk.

© ADW Reizen, Tiel - 2018

Delen